MOBILITYAPPLICATIESSERVICES
Authorized Service Partner Huawei

Semasco BV is gestart in 2007 met aanvullende diensten voor het (destijds) service en reparatie bedrijf Solid Vision. Semasco concentreerde zich op aanvullende logistieke diensten maar ook op de retourstroom van goederen. Naast deze dienst is Semasco ook sterk in rework projecten van electronische producten. Denk hierbij aan bijvoorbeeld SW updates voor bv mobiele telefoons, hardware aanpassingen van bijvoorbeeld mobiele telefoons, modems, PC’s of dergelijke producten.

Vandaag de dag houdt Semasco zich bezig met reparatie van mobiele telefoons, PC’s en laptops, het behandelen van retourstromen en aanvullende diensten van gerenomeerde partners.


Mobility

Mobiele bereikbaarheid en bereikbaar zijn, heeft in de afgelopen jaren een enorme ontwikkeling doorgemaakt en breidt zich nog steeds uit in functionaliteit en toepassingsgebieden. Het is zowel prive als zakelijk bijna ondenkbaar dat je de deur uitgaat zonder telefoon. Het is niet alleen je telefoon voor bereikbaarheid, maar ook je bron voor gegevens via internet, je agenda, je navigatie, je sociale contacten, je ontspanning zoals muziek-films-games etc.

Met de ervaring binnen Semasco bieden wij services en diensten, waar duidelijk de toegevoegde waarde voor leverancier en consument naar voren komt. Deze producten, services en diensten worden aangeboden in duidelijke taal met passende ondersteuning en professionele support.


Applicaties

Semasco heeft een developer in huis die apps kan ontwikkelen voor de Apple- en Android platform. Semasco kan meedenken en helpen met het plaatsen van de app in de verschillende Appstores, zoals Apple AppStore en Google Play.


Services & diensten

De nadruk ligt op dit moment op het vlak van reparatie, logistiek, screening, controle, testen, DOA- en service afhandelingen van technische (elektronische) producten.

Semasco voert dit uit onder de handelsnaam SolidCare4Mobile, zie de website: www.solidcare4mobile.nl

Semasco is een geauthorizeerd service partner van Huawei.

Hiernaast zullen additionele services worden ontwikkeld gedreven vanuit een door klanten/leverancier gedreven marktvraag.


Kernwaarden

Kenmerkend voor het samenwerken met Semasco is; nauwkeurigheid, flexibiliteit, meedenkend, hoge kwaliteit, betrouwbaar, transparante manier van zaken doen en communicatie in helder en begrijpelijke taal.

De cultuur binnen Semasco is informeel met korte communicatie lijnen.


Over ons

Het management beschikt over tientallen jaren ervaring in de ICT branch.
Op dit moment werkt Semasco reeds voor een aantal toonaangevende opdrachtgevers binnen de branch Mobiele telefonie.
Met kennis en ervaring heeft Semasco zich ontwikkeld tot een professionele dienstverlener voor after-sales activiteiten.
Semasco beschikt over eigen IT ontwikkeling en kan om die reden flexibel en klantgerichte oplossingen bieden.